søndag 30. oktober 2011

Polen

Hei alle sammen!
I dag har vi ankommet Krakow etter en reise i fra Oslo.
Vi sto opp kl.06.00 i morges for å få spise og pakke før vi hadde avmarsj fra hotellet kl.07.00. Flyet fra Oslo gikk kl.09.00 så vi hadde god tid til å sjekke inn, veksle penger og gå innom tax free. Flyturen gikk fort siden de fleste av oss sov mesteparten av flyturen. Da vi ankom polen tok vi taxi inn til gammelbyen hvor hotellet ligger, Hotel Floryan. Da vi kom til hotellet fikk bare noen av oss sjekke inn siden ikke alle rommene var klare, de som ikke fikk rom tok seg en gåtur i gatene og butikkene. Det er mye fint å se i Krakow, så vi var ute mesteparten av dagen. Etter en tur i byen tok vi oss en god lunsj på Milano før vi fortsatte shoppingen og sjekket inn.
Etter insjekkingen dro alle hver sin vei, og noen av oss sjekket ut tatovering og piercing plassene. Kristine tok tatovering og Åsta tok piercing i tunga.
Etter en fin og vellykket dag dro vi til hotellet og spiste en veldig god middag.
Kristine, Elle, Martine, Åsta og Anette tok som en avslutning på kvelden en tur i hestedrosje. Nydelige hester, og det var mye og se rundt oss.

Bilder fra i dag:


Kristine Tok tatovering.!

 Åsta fikk seg en ny venn!


Åsta fikk hull i tunga

Flammekastere!
 Kristine, Elle, Martine, Åsta og Martine kjører hest og vogn!


Ei slags kirke!
Veldig stor hest, Veldig liten Kristine!


- Elle & Kristine <3

2 kommentarer:

  1. Hei artig å følge dere på bloggen.Håper dere skriver hver dag, vi leser:)med stor interesse. Håper dere har det fint. Ser at shopping har vært in, er dere snart blakke? Kos dere! Hilsen oss i Tana

    SvarSlett
  2. Bea her :)
    kossn går d me dåkker der nede i polen. følger med her på bloggen hver dag helt siden dåkk la inn første innlegget ;) hils hele gjengen der nede!! kos dåkker :D

    SvarSlett

Skriv gjerne en hilsen eller kommentar til oss:)