lørdag 5. november 2011

05.11.2011

Vi prøvde å tikke i takt med våres program, som klokken. Men Lite kan fort bli mye i en et nytt land og annen kultur. Vi fikk beskjed om og møtte ved ytterdøren klokka 08:45, hvor vi skulle ta bussen til sprangkonkurransen. Det visste seg at Robert(ansvarlig for skoleopplegget og sjåfør), hadde fått instrukser om være ved internat skolen klokka 09:15. Vi stoppet på noe som kan minne om Plantasjen i Norge, deretter dro vi for å se sprangkonkurransen.



Og deretter var det ulike meninger om hva vi skulle gjøre, men det endte med at vi dro til et kjøpesenter. Dette kjøpesenteret var veldig ulikt de vi har i Norge, vi har gjerne både første og andre etasje mens her var alt på ett plan. Det var veldig mange butikker der men de var også veldig like.
Utvalget var ikke så stort for og si det mildt.
Siden vi bare var der to timer så rakk vi ikke å gjøre så mye, men noen av oss kjøpte ekstra kofferter der og vi handlet litt forskjellig som sko, jakker og diverse.
Daniel og sjåføren derimot hadde ikke så god tid til å se seg rundt for han var i et desperat søk etter en frisørsalong

Så hadde vi en lang kjøre-tur foran oss på rundt 2 timer. Vell tilbake på internatet var det bare å hive seg oppi dusjen, og gjøre klar til det såkalte diskoteket. Liv og Elle tok flyet hjem til Norge.

Vi legger ut bildene på søndag på grunn av dårlig internett forbindelse.

Daniel & Malene




2 kommentarer:

Skriv gjerne en hilsen eller kommentar til oss:)