søndag 13. november 2011

Dag 15 i polen :)


Idag har vi hatt en turist dag her i Kraków. Som vi har brukt på det vi har ønsket.
Regner med de fleste har gått rundt å shopping, å fleste parten av oss har vært på Krakowska Galeria senteret. Stort senter med mange forskjellige butikker, fant noka å kjøpe også. Så er ganske fornøyd med dagen, ellers har man gått rundt her i nerheten av hotellet på forskjellige butikker rundt her. Souvenir butikker osv. 




Slappet av frem til Felles middag/kvelds, vi gikk til en restaurant der vi ble å spise. Vi bestilte først drikke, å vi fikk en rundstykker til for rett :) meget godt. Uviten om overaskelsen 3 av oss fikk på fatet, en hel fisk med hjemmelagd pomfritt. Meget overaskende når ingen av oss ventet å få servert fisk, ble litt bytting av fat. Men alt ble spist opp.
Bilde av fisken, tok ikke bilde av maten når vi fikk den. Men trur dette er den fisken vi fikk, men er ikke sikker. Søkte i google etter Sole fish, å var en av de fiskan som dukket opp som lignet mest. 



Etter vi var der ble vi å dra til Hard Rock Café, der bestilte man dessert. Må jo kose seg siste dagen i Kraków. Etter dette har vi gått vær sine veier å slappet av. Ellers starter vi til flyplassen imorgen klokken 9 herifra. :) 


Også kan det informeres at Filmen som ble visst på skolen vi har vært på her i Polen er lagt ut på youtube.  For øyeblikket er det kun de med linken som kan se filmen, men fra å med imorgen regner jeg med at den er tilgjengelig for alle på youtube :)
Tana VGS filmen. her er linken ;)

Ha en videre go kveld å vi høres.

- Anette - 

4 kommentarer:

  1. Hei igjen
    Nå er dere vel på tur tilbake til hjemlandetog så en kveld i hovedstaden før nesa vendes nordover. Glad dere ikke skal fly nordover idag for det er lovt storm! Dere har hatt innholdsrike dager nå til slutt også. Har sett både filmen på Youtube og linker til Rådhuset hvor de skandinaviske elevene var avbildet.Saltgruvene ser litt skumle ut syns jeg, men en opplevelse å være der vil jeg tro. Som dere skriver er det store områder under jorda med 700km ganger. Det er mye! Nå kan vi bare ønske dere velkommen hjem. To dager skole så har dere langhelg med fri fredag og mandag. Heldige dere.

    SvarSlett
  2. Ja, blir godt å komme tilbake til Norge :) Saltgruvene var en av de beste stedene vi besøkte. Meget spennende å intresangt og ikke så skummelt som du får det til å høres hehe. ellers var det fint å stort det sentret der i Kraków. Nå slapper vi av her i Oslo, noen er enda å går rundt i Oslo City.

    anette ;)

    SvarSlett
  3. Flott at dere fikk lagt ut filmen på youtube!
    Og velkommen hjem i morgen alle sammen!
    Hilsen Liv

    SvarSlett
  4. Kjempebra film. Ble litt svimmel når dere "sprang" gjennom internatet :-) Men flott reklame for skolen.

    SvarSlett

Skriv gjerne en hilsen eller kommentar til oss:)