mandag 14. november 2011

Dag 16 - Avreise fra Polen og dagen i Oslo

I dag var dagen endelig kommet til at vi vendte snuten hjemmover, i hvert fall til Norge.

Da klokken begynte å nærme seg ni, begynte Britt-Mari å stresse og lot det gå ut over alle oss andre. Vi hadde selvfølgelig full kontroll, men ble stresset selv av henne, så da ble alt til slutt bare kaos. Likevel kom vi oss alle sammen helskinnet avgårde, og att på til måtte vi vente en halvtime på flyplassen før vi fikk sjekket inn. Så, Britt-Mari, til neste gang er det lurt å huske på at for mye stress er ikke godt for blodtrykket.

Etter to timers ventetid satt vi på flyet, og sa "au revoir" til Polen, og "HEI, HEI!" til Norge. På flyet fikk vi oss en hyggelig overraskelse i og med at Norwegian hadde satt inn nådestøtet og installert trådløstinternett for passasjerene, et tilbud vi nøt godt av.

I det vi landet på Gardemoen gliste nok samtlige av oss, for det å være i Polen i to uker, har virkelig vist oss hvor heldige vi faktisk er og at alt ikke nødvendigvis er en selvfølge.

Dessverre måtte vi stå og vente en god stund på bagasjen ettersom at den var forsinket. Tiden ble brukt på blant annet taxfree-shopping og Charlottes rallykjøring med kofferttrallen. Personling vil jeg, Charlotte altså, anbefale dere å prøve ut nettopp rallykjøring med kofferttraller, for det er faktisk utrolig morsomt! Dere burde virkelig tørre å sleppe barnet i dere ut en gang i blant. Mitt barn er alltid ute, bare så det er sagt.

Til middag nøt vi herlig mat på noe så norsk som en indisk restaurant. Maten var utrolig god, og vi forlot alle sammen restauranten med et smil om munnen. Og smilet mitt (Charlotte) ble enda større da jeg fikk nyte en hel liter Tine Lettmelk igjen etter to lange uker!Det var att på til julemotiv på pakken og skrukork! Dagen kunne ikke ha endt bedre! Fantastisk!


Bildet er hentet fra: http://siljeklevenr.blogg.no/meg.html

Utover kvelden dro alle sammen parvis eller gruppevis, og utforsket Oslo. Noen dro på shopping eller møtte familie og venner, mens noen igjen valgte å dra på kino. Filmen som ble valgt var en koreansk film ved navn Poesi. Dere kan jo alle gjette hvem som valgte filmen. Om dere gjettet Britt-Mari, tar dere helt feil. Det var nok ingen ringere andre enn Helge, men for dere fleste så er det jo med største selvfølge. Kommentaren fra Britt-Mari var noe alà "Det va skikkelig Helge-film. Æ hadde løst til å gå opptil flere ganga, men akkurat da æ sku til å gå, skjedde det nåt spennanes."

Helge, Britt-Mari og Charlotte fikk også oppleve den mørke siden av storbyen da de tuslet ut av OsloCity. Først hørte vi en hel del skrik og skrål, for så å se en politibetjent tilkalle forsterkninger. Det neste de fikk øye på var mannen som lå med håndjern på bakken, med en sivilpolitibetjent oppå seg. Mannen brølte forøvrig på fransk, og satt Britt-Mari totalt ut ettersom at hun konkluderte med at det var kompisen hans som satt oppå ham. Like vel må det nevnes at vi ikke har opplevd noe slikt da vi var i Polen, enda både Krakow og Warszawa er to mye større byer.


Nå som natten smyger seg over Oslo, har vi sakte men sikkert havnet tilbake på hotellet, Park Inn, igjen, og skal hvert øyeblikk krype under dyna og drømme veldig søte drømmer!


Bildet er hentet fra: http://www.tu.no/energi/article141183.ece

Malene&Charlotte

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv gjerne en hilsen eller kommentar til oss:)