torsdag 10. november 2011

Dag 12 i Polen

10 november,

Det har vært en lang dag, opp klokka halv 5. bussen startet klokken 5 å før avgang var det satt noe mat frem til å smøre lunch. Fleste i bussen hadde med seg de store putene å sov mesteparten av tiden, frem til 8-9 begynte de våkne til. Da stoppet vi på en restaurant å bestille frokost. Etter vi var ferdige der startet vi videre til Warszawa hovedstaden, 
bilde av slottet og plassen der.

Der besøkte vi ett slott, som vi ble guidet rundt på slottet. Var ikke så lett å høre hva hun hadde å si, snakket utydelig og lavt. Men vi fikk med noe av det viktigste. Fikk også en liten brosjyre om forskjelig info om de mange rommene på slottet. Vi fikk blandt annet se: - Ett rom fult med bilder av de tidligere kongene deres, og arvinger osv. Spise sal ved siden av det rommet igjen. Ellers kontorer, soverom og ridderene sin plass. Mange rom å mye detaljer, men har ingen bilder der ifra. Ikke lov å ta bilder. Mye å se, Mange malerier rundt i hele slottet, og stoler å puffer eller hva det nu heter. De hadde en stol, som man kunne hvile på i enkelte av rommene. 

Etter dette gikk vi spredd rundt i byen å så, men skuffende lite butikker rundt. Så lite shopping, men vi kjørte forbi mange butikker og sentre på veien til slottet og tilbake turen. vi fikk 2 å en halv time på oss. Jeg Anette, Krsitine, Martine og Åsta gikk ilag, mens Helge og Viktoria gikk ilag og Britt-mari å resten av jentene. De måtte vi hente en plass, for de hadde tatt buss ett godt stykke unna der vi var. Var meget mye trafikk etter vi hadde plukket dem opp, Ble fast i trafikk å sto mer i ro en vi var i fart på 1 t å 45 m. Etter å ha kommet vekk ifra den trafikkerte veien ett stykke, kjørte vi på en restaurant, ved siden McDonalds og en bensin stasjon. Der fikk vi velge hvor vi skulle spise, Planen var McDonalds, men mye kø og så Spiste der de andre tok seg en kaffé.  

Etter det den lange veien tilbake til internatet. De fleste er trøtte å lei av å sitte i bilen, men når vi er fremme kan man slappe av. :)

- Anette og Kristine - 

Tok ikke mange bilder, så søkte på google.

1 kommentar:

  1. Flott at dere brukte bilder fra google når dere ikke kunne ta dem selv :-)Sikkert artig å se hovedstaden, selv om det var langt å kjøre dit. Sikkert helt annerledes by enn Krakow.
    Hilsen Liv

    SvarSlett

Skriv gjerne en hilsen eller kommentar til oss:)