torsdag 3. november 2011

Dag 4 i Polen, 02.11.2011

Blogg
I går avtalte vi at alle skulle være nede i gangen på hotellet klare til å dra kl. 09, for da skulle vi bli hentet av skolen vi skal være på. Da klokka hadde passert halv 11 satt vi i bilen uten setebelter som de kom for å hente oss i, og vi kunne endelig komme oss avgårde. Egentlig syns vi, i hvert fall jeg, Helge og Charlotte, det var ganske greit at de var litt forsinka, for da fikk vi tid til å gå i et par butikker som ikke åpna før 10J
Bussturen tok ca. to timer, og da vi kom fram ble vi vist inn på et rom hvor vi fikk kake og saft, og de fortalte litt om hva vi skulle gjøre i dag osv. Var en engelsklærer som snakka, og derfor endelig en som faktisk kunne engelsk.

Engelskkunnskapene til folk her er ikke særlig gode. Mange sliter med dette på internatet og føler de ikke får kontakt med folka som bor her, og mange sier de vil dra hjem og at to uker her blir alt for lenge. Dette med at folk vil hjem starta egentlig i går, da var det jo helligdag og alt var stengt og det var ingenting å gjøre, så det har vært lett å kjede seg litt.
Nok om det, vi fikk en rask omvisning på skolen og så kjørte vi videre til neste sted, som var internatet. Her spiste vi lunsj og så kjørte vi vider til neste sted, som var stallene. De har 120 hester der! De av oss som skulle ri i dag fikk utdelt noen polske medhjelpere, og så gikk de inn i stallen og gjorde klar hestene de skulle bruke. Vi som ikke skulle ri, ble vist rundt i alle stallene og på jordene der mange av hestene stod. Alle dere hesteelskere får bare klage over at vi skriver så lite om dette, men jeg og Daniel er ikke så veldig hesteinteresserte og vi har fått nok hest for i dag.. Vi skal i stallen andre dager og da er det nok en av hestejentene som skal blogge ;).. Fred ut!



Silje og Daniel
















Flere bilder tatt av Britt-Mari og Liv:
















1 kommentar:

Skriv gjerne en hilsen eller kommentar til oss:)